Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Play Game

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e katërt

Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta ne kete kuiz te shkurte por shume interesant.rnrnrnLojra dhe kuize, Kuize, Kuize per kafshet, Kuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht shqip, Kuize online shqip, Luaj kuize online shqip, Kuize ne gjuhen shqip, Animals quiz, Albanian quizzes, Kuize me kafshe, Kafshet ne gjuhen angleze kuiz, Kuize per gjuhen angleze, Gjuha angleze kuize, Gjuha anglisht kuize, Kuize te ndryshme online shqip,

Game Stats

1,056 views

Game Tags

, , , , , , , , , , , ,

Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website: